Raudene

Raudeni mēdz dēvēt arī par oregano. Raudene ir diezgan bieži sastopama Latvijas savvaļā. Kulinārijā lieto gan svaigas, gan kaltētas raudenes lapas. Izmanto galvenokārt kaltētas raudenes, jo tad šim garšaugam ir izteiktāka garša.
Lietošana: Izplatītākais veids, kur lieto raudeni, ir picu pagatavošanā. Lieliski garšo arī ar sēņu ēdieniem, salātos, gaļas zupās, zivju ēdienos. Zupām un gaļas ēdieniem raudeni pievieno termiskās apstrādes beigās, tad ēdiens būs aromātisks un garšīgs.

Produktu katalogs

Kontakti

SIA Orkla Foods Latvija
Zvaigžņu iela 1,
Spilve, Babītes pag., Babītes nov., Latvija, LV 2101
Tālrunis: +371 67063000
Fakss: +371 67063005
E-pasts:  info@latplanta.lv

Bezmaksas tālrunis atsauksmēm: +371 80004455
Personāla un lietvedības daļa: +371 67063031
Pasūtījumiem: +371 67063011; +371 67063015