Krustnagliņas

Krustnagliņas plaši pazīstamas gan kulinārijā, gan medicīnā. To kātiņa smarža ir daudz stiprāka un asāka, bet galviņa – maigāka un bagātīgāka. Galviņā ir mazāk vielu, kas ēdienam piedod rūgtu garšu.
Lietošana: Iesakām saldajos ēdienos pievienot galviņu, savukārt gaļas ēdieniem kātiņus. To garša ir diezgan intensīva, tāpēc jāuzmanās, lai ēdienam nepievienotu par daudz. Parasti krustnagliņas pievieno ēdiena gatavošanas beigās.

Produktu katalogs

Kontakti

SIA Orkla Foods Latvija
Zvaigžņu iela 1,
Spilve, Babītes pag., Babītes nov., Latvija, LV 2101
Tālrunis: +371 67063000
Fakss: +371 67063005
E-pasts:  info@latplanta.lv

Bezmaksas tālrunis atsauksmēm: +371 80004455
Personāla un lietvedības daļa: +371 67063031
Pasūtījumiem: +371 67063011; +371 67063015