Želatīns

Želatīns ir dzīvnieku izcelsmes produkts, kas ir bezkrāsains, sauss, bez garšas. Želatīnu pārtikā izmanto kā cietvielu.
Lietošana: Pievienojot želatīnu, jāņem vērā produktu īpašības. Piemēram, gaļas galertos, kuros izmanto buljonu, jāliek mazāk želatīna nekā zivju, augļu un ogu želejās. Daži augļi un ogas satur daudz pektīna, tāpēc arī tiem želatīnu pievieno mazāk. Produktiem ar skābāku garšu, tostarp – marinādēm, želatīnu vajag vairāk, jo skābā vidē tas sarec vājāk. Želatīnu izmanto arī dažādu krēmu pagatavošanai.

Produktu katalogs

Kontakti

SIA Orkla Foods Latvija
Zvaigžņu iela 1,
Spilve, Babītes pag., Babītes nov., Latvija, LV 2101
Tālrunis: +371 67063000
Fakss: +371 67063005
E-pasts:  info@latplanta.lv

Bezmaksas tālrunis atsauksmēm: +371 80004455
Personāla un lietvedības daļa: +371 67063031
Pasūtījumiem: +371 67063011; +371 67063015